Bee-Prepared

Grootste HELSPORT dealer van Nederland!

Op werkdagen voor 16:00 besteld de volgende dag in huis!

Over Bee-Prepared

BEE-PREPARED

Wij van Bee-Prepared brengen graag producten onder één dak die het verschil maken bij expedities, survival, kamperen of onvoorziene omstandigheden. Dat de producten worden geleverd vanuit voorraad is voor ons vanzelfsprekend, het is daarom ook mogelijk ze te komen bekijken in onze showroom waar ook diverse tenten opgesteld staan van het merk Helsport.

OUTDOOR EN SURVIVAL

Outdoor en Survival sluiten mooi bij elkaar aan en de producten lopen door elkaar heen. Wij gaan niet voor de kampeerspullen die overal te verkrijgen zijn, maar voor kwaliteits producten voor de serieuze outdoor liefhebber. Ons outdoor assortiment loopt uiteen van tenten en rugzakken van het Noorse merk Helsport, Reddings- en zakmessen, Survival producten van Bushcraft, gevriesdroogde Maaltijden van Mountain House en Lyo Food, kompassen van Recta, Waterfilters van Katadyn, Drinkflessen van Klean Kanteen, Verzorging van Care Plus....alles voor een comfortabele en unieke outdoor belevenis.

Noodpakket

Een noodpakket is opgebouwd uit survival en outdoor produkten, bekijk ons assortiment kant en klaar noodpakketten of stel zelf een noodpakket samen.
Wij hopen u een keertje te zien op onze webshop of in onze showroom in Nuenen en u kunt bij ons altijd terecht voor advies en vragen!

 

Waarom Bee-Prepared?

  • Alles uit eigen voorraad en te zien in onze showroom
  • Op werkdagen voor 16u besteld, de volgende dag in huis
  • Boven de €75,- gratis verzonden
  • Snelgroeiend en uiteenlopend aanbod
  • Kwaliteits produkten voor een scherpe prijs
  • Veilig betalen met Ideal of bank overschrijving.

Team Bee-Prepared

BEE-PREPARED
Cockeveld 8
5672 AE Nuenen
+31 (0)40-2906592